De Trimsalon

Voor iedere hond is een bezoek aan de trimsalon aan te raden, ook voor kruisingen en kortharige honden. Het maakt niet uit of het winter, herfst, lente of zomer is. Uw hond wordt nooit kaal gemaakt want ook honden kunnen verbranden door de zon.

Hoe vaak een hond getrimd moet worden, is afhankelijk van de vacht. Dit kan per hond afwijken.

Voor de vacht van uw hond geldt hetzelfde als voor uw eigen kapsel: voor en na een bezoek aan de trimsalon moet u zelf zorgen voor het onderhouden van de vacht. Wilt u dat uw huisdier er het hele jaar netjes bij loopt, dan kunt u bij het ophalen na de behandeling direct een nieuwe afspraak maken zodat u verzekerd bent van een plek.

TIPS:

  • Laat uw hond voor de afspraak goed uit en laat hem niet teveel eten en drinken. Het is niet prettig om met hoge nood of een volle maag op tafel te moeten staan.
  • Probeer uw hond het liefst zo vrij mogelijk van klitten en vrij van vlooien te brengen; dit scheelt ons tijd en u in uw portemonnee
  • Vertel bijzonderheden zoals aandoeningen, epilepsie, verwondingen, letsel, allergieën e.d. altijd!
  • Is uw hond vlak voor de trimbehandeling loops, bel ons altijd eerst om dit door te geven We kunnen dan meteen in de agenda kijken of er ongecastreerde reuen aanwezig zijn in de salon. Dit om te voorkomen dat reuen erg onrustig worden. We kunnen dan de afspraak verzetten!
  • Geef zo duidelijk mogelijk aan wat uw wensen zijn met betrekking tot de vachtverzorging, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn;

Indien uw hond agressie vertoont, dan willen wij dit van te voren graag weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en we de behandeling voor beide partijen zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen.

Heeft u op- of aanmerkingen, laat dat dan zo gauw mogelijk weten. Wij staan hier altijd voor open.

Mocht u niet tevreden zijn: vertel het ons! Bent u wel tevreden: vertel het anderen!