Afspraken

Een afspraak maken
U kunt telefonisch 06 34 14 15 17, per mail janebhoelai@gmail.com of via WhatsApp 06 34 14 15 17 een afspraak maken. In de salon wordt dan met u besproken wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn. Het heeft de voorkeur een vervolgbehandeling direct in te plannen als u uw hond ophaalt na de behandeling. Dit om de teleurstelling van een lange wachttijd te voorkomen.

Een afspraak verzetten

Wilt u uw afspraak verzetten? Dat kan! Tot minimaal 48 uur van tevoren kunt u uw afspraak kosteloos telefonisch of via WhatsApp verzetten.

Waarom hanteren we het No-Show beleid?

No Shows. Zoals iedereen van ons gewend is, zijn wij geen standaard Trimsalon maar transparant en duidelijk. Wij vinden het daarom niet nodig om onze eventuele No Show kosten door te berekenen in de prijs van onze bestaande behandelingen. Wij vinden het daarom niet nodig dat jij als trouwe klant hiervan de dupe moet zijn.

Onze voorwaarden voor onze No Shows zijn als volgt:

 48 uur voor behandeling – kosten = Gratis

Klanten kunnen tot maximaal 48 uur van te voren gratis annuleren, in de ontvangstmail die je krijgt zit de optie ‘afspraak annuleren’ of ‘afspraak verzetten’, hiervoor wordt niets in rekening gebracht.

24 uur voor behandeling – kosten = 50%

Klanten die wel hun afspraak binnen 24 uur voor behandeling annuleren wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats.

Niet gekomen/Vergeten/Te laat, kosten = 100%

Wat verstaan we onder te laat? Dat we niet aan de behandeling kunnen beginnen omdat de planning daar geen ruimte voor bied

Klanten die geen gebruik maken van zijn/haar gereserveerde plaats of te laat zijn, alle mogelijkheden om een afspraak af te zeggen niet gebruiken en onaangekondigd niet verschijnen, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats. De No-show incasso wordt door het bedrijf Ik kan niet meer B.V. behandeld.

E-mail herinnering

Je ontvangt één dag voor jouw afspraak een extra herinnering in de vorm van een e-mail. Soms belanden deze herinneringen in de spam-box van de ontvanger waardoor het lijkt of deze niet verstuurd is. Deze e-mail is daarom een extra geheugensteun, je bent echter zelf verantwoordelijk voor het noteren en nakomen van jouw afspraak. Mocht je niet meer weten wanneer je jouw afspraak hebt gemaakt neem dan contact met ons op.

Een afspraak annuleren

Het kan altijd voorkomen dat een afspraak niet door kan gaan en u niet in de gelegenheid bent een andere afspraak te maken. Geen probleem! Ook hier geldt: tot minimaal 48 uur van tevoren kunt u uw afspraak telefonisch of via WhatsApp annuleren.