Arrangementen

Maak nu kennis met onze arrangementen!

Onbezorgd en met voordeel uw trouwe viervoeter perfect door ons verzorgd.

Was-arrangement

Schoner is gezonder. Zowel voor de hond als voor u. De vacht trekt vuil, pollen, sigarettenrook en nog veel meer aan. We aaien en knuffelen ze, de kinderen spelen met ze en ze liggen bij ons op de bank of zelfs in bed. Wel zo fris als uw hond dan schoon en verzorgd is dus. Wassen en drogen kost (soms veel) tijd en niet elke hond is er van gecharmeerd. Na een wasbeurt van uw trouwe viervoeter kunt u nog de hele badkamer schoonmaken want overal zijn haren en is vuil. Dus wordt de wasbeurt uitgesteld en uiteindelijk afgesteld. Terwijl het wel zo belangrijk is: voor de gezondheid van de hond maar ook zeker voor uw gezondheid. Daarom hebben wij een wasarrangement. Dit bestaat uit zes wasbeurten en is 12 maanden geldig. U betaalt bovendien slechts voor vijf keer en krijgt de zesde gratis.

NB: Losse wasbeurten zijn niet mogelijk voor honden met zogenaamde stokhaarvachten, zoals bijvoorbeeld Berner Sennenhonden, Newfoundlanders, Duitse Herders, etc. Voor deze honden kunt u een zogenaamde ontwolbehandeling boeken. Voor meer informatie over deze behandeling kunt u contact met ons opnemen.

NIET in het was-arrangement inbegrepen:

o   Vlooienbehandeling (apart bij te boeken)

Uw hond krijgt 6 volledige was- en droogbeurten voor de prijs van 5!

 VIP-arrangement

Voor vaste klanten hebben wij een interessant VIP-arrangement. Als u tijdens de trimbehandeling direct een vervolgafspraak maakt, krijgt u korting op de volgende behandeling.

 De volgende afspraak  na

  • 4 tot 6 weken: 15% korting op deze volgende afspraak
  • 7 tot 8 weken: 10% korting op deze volgende afspraak
  • 9 tot 10 weken: 5% korting op deze volgende afspraak

    Prijzen

Was-arrangement

 

6 volledige was- en droogbeurten voor de prijs van 5!

Kort/Glad haar

Klein

150,00

Medium

200,00

Groot

300,00

Extra groot

350,00

Vlooien

10,00