Onze werkplek

Hondensalon Trimcity is gevestigd in een kleinschalig pand op Het Zicht in Den Haag. De trimsalon is van alle gemakken voorzien en alle noodzakelijke materialen en gebruiksvoorwerpen zijn aanwezig.

De trimsalon telt twee trimtafels, die in hoogte verstelbaar zijn. Zo kan uw huisdier op de juiste hoogte behandelt worden. De trimsalon beschikt over een eigen warmwatervoorziening. Er is een groot bad waar alle honden in worden gewassen. Dit bad is groot genoeg voor alle soorten honden die over de vloer komen.

De trimsalon telt ook een aantal benches, zodat uw huisdieren na de behandeling rustig kunnen uitrusten. Wanneer u uw huisdier, door omstandigheden, pas later kunt ophalen, hebben wij een tuin waar uw huisdier eventueel een plasje kan plegen. Tevens staat er altijd een bak schoon drinkwater klaar en krijgt uw huisdier af een toe een lekker snoepje met uw toestemming.

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan hygiëne. Vandaar dat we van alle materialen meerdere aantallen hebben en deze materialen na gebruik schoongemaakt en ontsmet  worden met desinfecterende alcohol, zodat er altijd met schoon trimgereedschap gewerkt wordt. Eveneens wordt de trimsalon na iedere werkdag grondig ontsmet, gereinigd en schoongemaakt, zodat uw huisdier altijd in een hygiënische en schone omgeving wordt behandeld.