Recensies

Trimsalon Den Haag

5 gedachten over “Recensies

  1. Onze boomer Toto heeft vandaag weer zijn complete behandeling gehad. Zoals elke keer zijn we dik tevreden. Hij is weer prachtig. Goede service, professioneel en altijd snel antwoord. Top! Dank je wel.

  2. Vandaag is Prada, mijn pommeriaan bij Trimcity geweest voor een complete behandeling. Ze is zo mooi gewrden, kreeg een mooie roze strik nog om en koekjes mee. Ik kon snel terecht voor een afspraak en niet duur!

  3. Onze Nyssa, klein langharig dametje, moest echt een zomervachtje. Bij Trimcity kon zij binnen enkele dagen al terecht.Met veel liefde en aandacht is Nyssa getrimd en zijn de nagels geknipt.Wij zijn erg tevreden en nog betaalbaar ook. Nyssa ziet er knap uit. Ze is erg bang maar Trimcity weet haar gerust te stellen!

  4. Geweldig!!!! Zo mooi is mijn hondje Boy in tijden niet getrimd. Echt een vip-behandeling. Zo leuk toen wij hem gingen halen had hij een stropdas om en strikjes in zijn haar. Hier kan je met een gerust hart je hond(je) brengen.

  5. Vanmiddag zijn Chili en Pepper (Jack Russell terriers) weer teruggebracht, na een complete behandeling. Zij zien er perfect uit en dit alles voor een eerlijke prijs. Ik ben super blij met dit adres. Een extra “dank je wel kwispel”. Graag tot de volgende keer!

Een reactie plaatsen